Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Filozófiánk

Munkaterületünk az információs technológia (IT). Ezen a területen megszokottak a rövid határidős fejlesztések, váratlan átalakítások és folyamatos változtatások. Ebből következik a munkánkkal szemben támasztott legfontosabb követelmény: bonyolult környezetben is érthető, átgondolt és megbízható alkalmazásokat fejlesztünk. Munkamódszerünk egy következetes vállalati szemléleten alapul, melynek három legfontosabb pillére: az ügyfél haszna, a működőképesség és a gyakorlatiasság.

Tudjuk, hogy vállalatunk sikere munkatársainknak köszönhető. Az ő kompetenciájuk szolgáltatásaink magas minőségének alapja. Cégfilozófiánk ezen alapkövét olyan vállalati kultúrával támogatjuk, amely a más véleményekkel szembeni nyitottságon, inspiráló csapatmunkán és egyéni felelősségen alapszik. Ez a tudatosság van jelen mindennapi munkánkban, ez cégünk hajtóereje.

Az IT területen dolgozóknak folyamatosan készen kell állniuk egy új gondolkodásmód elsajátítására. Tudjuk, hogy mennyire fontos a rugalmasság, mivel az ügyfelek nézőpontja szerint gondolkodunk. A minőség számunkra éppoly fontos, mint a képesség, hogy ígéretes ötletekből új, működő IT megoldásokat valósítsunk meg. Széleskörű tapasztalataink és a piaccal és vevőkkel való folyamatos kapcsolatunk az innováció forrásai. Ez tesz bennünket élő, dinamikus és sokoldalú vállalattá.GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com