Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Integrációban a siker

A vállalaton belüli és vállalatok közötti üzleti folyamatok optimalizálásában gyakran a feladatok és alkalmazások integrációja a legnehezebb. A problémamentes integráció előfeltételei a megfelelően rugalmas felépítésű rendszerek. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek időtálló, bővíthető rendszereket tervezni és építeni, jelentős mértékben csökkentve a fenntartás és az esetleges változtatások költségeit.

A vállalati alkalmazásintegráció (EAI) esetében a vállalaton belül és a vállalatok között a folyamatok és alkalmazások integrációja kulcsfontosságú az üzleti folyamatok optimalizálásában.

A GFT EAI területen minősített rendszerintegrátor a piacvezető szállítók platformjain. Nagy tapasztalattal rendelkezünk arról hogy hogyan elégíthetjük ki ügyfeleink egyedi igényeit, a célarchitektúra kiválasztásától a kivitelezés különféle lehetőségeinek számbavátalén keresztül egyészen a kiválasztott EAI platform megvalósításáig, az infrastruktúrába való beépítéséig és karbantartásáig.

Alapozza infrastruktúráját az üzleti folyamatokra, alkalmazások és rendszerek helyett. Konszolidálja rendszereit, és ágyazza be az alkalmazásokat. Csökkentse a kapcsolódási pontok számát, ezzel csökkentve a fenntartási és egyéb járulékos költségeket, tegye rugalmassá rendszereit skálázható architektúrákkal.

Biztosítsa piaci előnyét - Válassza az EAI-t és a GFT-t.


GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com