Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Hírek

Ezen az oldalon tájékozódhat cégünk híreiről, eseményeiről.

2 millió euro: Élő történelem

A GFTH partnereivel mintegy 2 millió euró támogatású, 3.5 millió euró összértékű, nemzetközi összefogáson alapuló pályázatot nyert meg, amely egy "Élő történelem" projekt nevet viseli, és az Európai Unió "Ambient Assisted Living" Közös Programjának második felhívására készült. A projektben a résztvevők az időskorúak számára kívánnak olyan infokommunikációs szolgáltatásokat kialakítani, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyes ember jobb életminőségben, egészségben önállóságát megőrizve töltse öregkorát, és képes legyen a Digitális világhoz csatlakozni. Az "Élő történelem" című nemzetközi projektkezdeményezések nemcsak a távegészségügyi szolgáltatások, hanem a célcsoport szórakoztatását, kikapcsolódását támogató infokommunikációs megoldások bevezetésére is koncentrál.

Az "Élő történelem" projekt az időskorúak és hozzátartozóik közötti interakció elősegítését és fokozását valósítja meg az egyéni emlékek digitalizálása és megosztása, továbbá az emlékekre építő online közösségek révén.

Élő történelem projekt résztvevői: GFTH Kft. (Magyarország), Origo (Magyarország), Product Value Systems AG (Németország), University of Applied Sciences West Switzerland (Svájc), Applied Technology for NeuroPsychology Lab of Insitutio Auxologico Italiano (Olaszország), FamCorner (Izrael), BSI S.A. (Görögország) Arany Alkony Idős Otthonok (Magyarország), Mobilitás és Multimédia Nonprofit Kft. (Magyarország)


GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com