Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Digitális toll és Digipen alapú üzleti alkalmazások

Az Ön sikeréért

DigiPen    GFT DigiPen - Kézzel írás jelene
A számítógép segítségével könnyen szerkeszthető jegyzeteket készíthetünk, viszont még mindig nem hordunk magunkal mindenhová notebookot, ezért gyakran sokkal kényelmesebb kézzel írni feljegyzéseinket. A Digitális toll pontosan ilyen helyzetben nyújt hasznos segítséget, mert a Digitális toll használatával megmarad a hagyományos papíralapú jegyzetelő lehetőségünk és emellett a kézírás digitalizált változata is rendelkezésünkre áll, ami már számítógéppel is szerkeszthető.

   GFT Hyparchiv Enterprise - Átlátható archiválási megoldások vállalatok részére
A GFT hyparchiv a legújabb, 6D verziójával bevált ECM platformot nyújt a dokumentummenedzsmenthez, portálokhoz, archiváláshoz és folyamatszervezéshez. A legkülönfélébb ágazatokban világszerte több, mint 1500 installáció bizonyítja a GFT tapasztalatainak használhatóságát és a szoftver megbízhatóságát.

   GFT insight - Intellligens dokumentum menedzsment
A vállalat minden egyes dokumentuma egy meghatározott életciklussal rendelkezik, és változik mindaddig, míg végül a jogszabályoknak megfelelően, biztonságosan archiválásra kerül. A GFT insight a dokumentumok életciklusának aktív fázisát kezeli, amely a létrehozástól az archiválásig tart.

   GFT inspire - Business Process Management
A GFT inspire használatával költségeket takarít meg és üzleti folyamatainak hatékonysága és minősége is javul. Az inspire az Ön ügyfeleihez igazodik és nem az Ön IT infrastruktúrájához.
A GFT inspire-rel a papír alapú munkafolyamatok kiválthatók, és lehetővé válik meglévő alkalmazások közötti folyamatok módosítása.

   GFT inscribe - Digitális input rögzítése
A munkafolyamatok kezelése igen gyakran speciális megoldásokat is igényel, mint például meglevő dokumok digitalizálása szkenneléssel és tartalom felismertetéssel. Emellett további digitális tartalmak is rögzíthetőek közvetlen digitális input eszközök segítségével.

A GFT szoftvereit az Ön sikere érdekében fejlesztettük. Optimalizálják az üzleti folyamatokat, csökkentik a költségeket és színt visznek a munkába. Tájékozódjon termékkínálatunkról és találjuk meg közösen az Ön számára optimális megoldást!