Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Sikeres ügyfélmenedzsment

Szakértelmünk Önnek is segíthet elegyengetni az üzleti területeket átfogó "Enterprise Performance Magnagement" irányába vezető rögös utat.

A GFT az üzleti intelligencia (BI) területén számos nemzetközi projektje által széleskörű tapasztalattal rendelkezik. Ezen a területen olyan kompetenciát kínálunk Önnek, amely nem korlátozódik egy-egy bizonyos termékre - mivel majd minden ilyen megoldásokat forgalmazó piacvezető gyártóval vannak kapcsolataink.

Az információnak a megfelelő helyen, a megfelelő időben kell rendelkezésre állnia, hogy garantálhassa az ügyfélkapcsolat hosszú távú megerősítését és lehetővé tegye a helyes döntések meghozatalát. Sok vállalatnak azonban meghiúsul a különböző alkotórészek integrálására irányuló próbálkozása.

A GFT segít Önnek kiválasztani a megfelelő műszaki szabványt, megvalósítani az innovatív megoldásokat és csökkenteni az információ teljes költségét. Az integrációs feladatok "útitervre" alapozott megközelítése segít elkerülni a használaton kívüli adatokból képződő elszigetelt adattemetők keletkezését és az ezzel járó magas karbantartási költségeket. A GFT sikeres BI-hoz vezető útitervének főbb állomásai:

- Az integrált folyamatirányítás vázának elkészítése
- Egységes adatgazdálkodás bevezetése
- Tevékenységek és folyamatok megtervezése és bevezetése


GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com