Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Tartalommigrálás testreszabva

Manapság egyre inkább a korszerű tartalomkezelő rendszerek jelentik a webes tartalmak karbantartásának és adminisztrációjának alfáját és omegáját. A navigáció, a tartalom és az elrendezés érthető és átlátható megjelenítésével lehetővé teszik a weboldalak tartalmának gyors és egyszerű frissítését, emellett további előnyként szavatolják az oldalak egységes megjelenését és segítségükkel erőforrásokat és pénzt spórolhat.

A GFT az évek során átfogó tapasztalatokat szerzett a tartalmak és folyamatok új struktúrákba és tartalomkezelő rendszerekbe való migrálásának területén. Ez a tapasztalat biztosítja az Ön számára az esetleg igen összetett tartalmak zökkenőmentes és költséghatékony migrációját, mivel nem kell utólagos javítgatásra időt pazarolni – a minőség már a kezdetektől fogva kifogástalan.

Tájékozódjon a területen szerzett referenciáinkról és vegye igénybe személyre szabott tanácsadásunkat. Önnel együttműködve megvizsgáljuk informatikai infrastruktúráját, és megmutatjuk Önnek hogy hol és hogyan lehet megtakarításokat elérni és folyamatait hatékonyabbá tenni.


GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com