Kezdőlap Kapcsolat Impresszum
 

Portálok - átfogó elképzelések és központi irányítás

A vállalati portálok jelentik a közös alapot az összes webes alkalmazásnak. Összefogják a már meglévő weboldalakat, a külső és belső hálózati alkalmazásokat egyetlen közös, az egész vállalatot felölelő csomagba, amely bárhonnan elérhető és központilag kezelhető. Ez dolgozóinak, partnereinek és ügyfeleinek is javára válik.

Konszolidálja webes tevékenységeit egy jövőorientált, kipróbált portálba. A GFT vállalati portálrendszereivel lecsökkentheti az adminisztrációnak és a szolgáltatott tartalom ápolásának erőforrásigényét, javíthatja az információáramlást vállalkozásában és növelheti a termelékenységet; így gyorsan és kis költséggel valósíthatja meg újításait.

Nálunk több mint 200 portálokkal kapcsolatos projekt tapasztalata, kipróbált és bizonyított módszerek és elemzőeszközök dolgoznak Önnek. Az Ön személyreszabott, költségkímélő portálmegoldásához kínáljuk a "Best Practice" építőelemeket.

Kérésére szívesen készítünk egy, az Ön személyes igényei alapján kidolgozott tervet, amelyet aztán lépésről lépésre meg is valósítunk. Keressen fel bennünket!

GFTH Kft.
Molnár utca 19. Europe Office Building VII. em.
H-1056 Budapest
T +36 1 782 64 42
F +36 1 799 38 81
info@gfthu.com